martes, 3 de marzo de 2015

tipos de antivirus

 
Es posa en marxa la iniciativa de l'eTreball a la UOC i després de la petita xerrada del passat dijous 16 de setembre, vaig pensar que ja que es demana als treballadors del grup pilot que tinguin l'antivirus instal•lat i actualitzat al dia, potser fora bo posar en aquest blog una llista de programari antivirus de confiança i que pot descarregar-se i ser executat en un ordinador personal amb finalitats no comercials, de forma gratuita. No busqueu cap segona intenció amb l'ordre en que apereixen a la pàgina.
PandaPanda Cloud Antivirus: inclou protecció Antivirus local i remota, Anti-Spyware, Anti-Malwares, Anti-Rootkit, anàlisi heurístic i una cache de goodware (software bo ??). Només consumeix una mitjana de 20 MB de RAM, i presenta un 50% menys d'impacte en el rendiment del PC que la mitjana de la indústria, és gratuït, aquesta en diversos idiomes, és ràpid a escanejar, no necessita actualitzacions i el seu disseny amb pocs botons ho fa molt intuïtiu i fàcil de manejar.
Funciona amb MS-Windows XP / Vista / Windows 7.
PandaMicrosoft Security Essentials: és la solució de seguretat gratuïta oferta per Microsoft per a protegir i combatre de forma bàsica però també en temps real contra virus, cucs, troians, spyware i d'altre malware en tots els seus sistemes operatius Windows XP, Vista i 7. Microsoft Security Essentials no és una suite de seguretat, es tracta d'una aplicació que inclou protecció bàsica en temps real contra virus, spyware i altre tipus de malware.
Dr.Web CureIt!Dr.Web CureIt!: és un antivirus gratis de desinfecció que no precisa instal•lació. Es tracta d'un executable que realitza una revisió clínica del sistema a la recerca de spyware, cucs i tot tipus de virus informàtic. Aquesta aplicació està dissenyada per a ser utilitzada quan el sistema ja ha estat infectat, és a dir, no protegeix l'ordinador en temps real, simplement detecta i elimina els virus una vegada han estat introduïts en el PC. A diferència d'altres antivirus, les actualitzacions de les signatures contra noves amenaces s'integren en l'arxiu executable, amb el que cal descarregar-lo sencer de forma periòdica.
AviraAvira AntiVir Personal Edition: és un complet antivirus capaç de detectar i eliminar més de 50.000 virus, incloent els de macro i sectors d'arrencada del PC, a més és molt fàcil d'usar. Un dels millors antivirus, amb actualitzacions diàries (fins i tot diverses vegades al dia), simple i senzill, però molt potent i efectiu contra virus. Ofereix reconeixement de virus, troians, programes backdoor, cucs, dialers i phishing amb protecció permanent contra virus, amb monitoratge en temps real i protecció contra amenaces conegudes i desconegudes, utilitzant un sistema d'heurística avançada.
AvastAvast! Free antivirus 5: és la nova generació d'aquest complet antivirus i antispywares desenvolupat per a proporcionar a l'usuari la major protecció de forma totalment gratis. La versió gratuïta de avast! està pensada per a aquelles persones que usen el PC de manera poc intensiva (navegació, e-mail, etc.) oferint-los dos motors antimalware i diverses proteccions residents en un sol producte. Inclou: Antivirus i antispyware, dos motors antimalware en un sol producte, protecció de rootkits en temps real, protecció de correus electrònics d'entrada i sortida, protecció en xats i missatgeria instantània (MSN Messenger, etc.), preveu atacs des de webs infectades o compromeses.
AVGAVG Anti-Virus System Free Edition: és una de les millors eleccions de protecció antivirus i antispyware per a Windows i disponible per a descarregar de forma gratuïta. Ofereix protecció en temps real contra virus, troians, protecció anti-spyware, i protecció en recerques web. A més, la seva base de dades de virus s'actualitza de manera automàtica i gratuïta. AVG afegeix una opció de "Recerca Segura" que ajuda als usuaris identificar llocs possiblement insegurs per a la seva navegació, un punt molt important per a mantenir-se segur en la web. Presenta una interfície bastant agradable a la vista i molt intuïtiva, està dissenyada per a tenir un fàcil accés a totes les eines i en uns pocs clics dóna la possibilitat de configurar gairebé tots els paràmetres de les mateixes: l'estat dels components de seguretat, analitzar l'equip o actualitzar.
Entre les seves característiques es poden citar: Protecció contra virus, spyware, troians, adware. Protecció contra robatori d'identitat. Recerca segura..
BitDefender Free Edition: és una versió gBitDefenderratuïta d'aquest popular antivirus de l'empresa Softwin. Utilitza els mateixos estàndards de seguretat que d'altres productes BitDefender, com és

No hay comentarios:

Publicar un comentario